Particulier

Persoonlijk communicatieprofiel (met adviesgesprek)

Leer jouw eigen communicatiekracht kennen! In een gesprek van 1,5 uur nemen we uitgebreid jouw persoonlijk life languages communicatieprofiel door, waarbij we stilstaan bij je passie, behoefte en filter (jouw persoonlijke kijk op de wereld om je heen). Maar ook bij je valkuilen en ontwikkelpunten en nog diverse andere relevante elementen die jouw profiel kleuren. Wanneer je naar aanleiding hiervan behoefte hebt aan meer verdieping en houvast voor het in de praktijk brengen van je verworven kennis, kunnen we nog een of meer afspraken voor coaching maken.

Crosstalk

Heb je een relatie met iemand waarbij je niet snapt waarom je soms totaal langs elkaar heen lijkt te praten? Ondanks dat je beiden een goede relatie of vriendschap nastreeft lijkt het wel of er dan ruis op de lijn zit als je met elkaar praat. Dit leidt vaak tot een hoop frustratie tot aan afstand nemen van de relatie. Een crosstalk van ieders 7 life languages profiel maakt inzichtelijk waarom er miscommunicatie ontstaat en hoe je jezelf en de ander tegemoet kan komen. Geschikt voor partners, maar ook voor familierelaties en vriendschappelijke relaties.

Workshop

De deelnemers maken in een informele bijeenkomst kennis met 7 Life Languages. Met een minitest wordt van iedereen de eerste taal bepaald. Verhelderende en gezellige bijeenkomsten voor mensen die vaker met elkaar optrekken zoals een groep vrienden, vriendinnen en familie. Gegarandeerd dat er veel loskomt in positieve zin, waarbij na afloop de banden versterkt kunnen worden doordat je elkaar nog beter hebt leren kennen!

'Renate heeft met mij op een prettige en heldere wijze het Life Languages communicatieprofiel doorgenomen. Er was veel herkenning in de duidingen van Renate, ook haar aanvullende tips en adviezen in de omgang met de andere profielen waren en zijn voor mij bijzonder nuttig gebleken. Life Languages is volgens mij een effectief instrument voor iedereen die op een praktische manier inzicht wil krijgen in zijn persoonlijke communicatieprofiel, een echte aanrader!'

Robert Loose, trainer