Producten

Persoonlijk communicatieprofiel (met adviesgesprek)

Leer jouw eigen communicatiekracht kennen! In een gesprek van 1,5 uur nemen we uitgebreid jouw persoonlijk 7 life languages communicatieprofiel door, waarbij we stilstaan bij je passie, behoefte en filter (jouw persoonlijke kijk op de wereld om je heen). Maar ook bij je valkuilen en ontwikkelpunten en nog diverse andere relevante elementen die jouw profiel kleuren. Wanneer je naar aanleiding hiervan behoefte hebt aan meer verdieping en houvast voor het in de praktijk brengen van je verworven kennis, kunnen we nog een of meer afspraken voor coaching maken.

Loopbaancoaching

Met het 7LL profiel als basis onderzoeken we welke beroepen bij je passen, werken we aan het versterken van je talenten en het omgaan met je valkuilen of obstakels. Tenslotte verkennen we jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt en krijg je praktische hulp bij het zetten van je vervolgstappen. Je krijgt meer zicht op je talenten en interesses en leert onderbouwde keuzes te maken voor je toekomst.

Teamtraining

Een inspirerende communicatietraining met het team waarbij alle 7 'talen' uitgebreid aan bod komen. Voorafgaand aan de training maakt elke deelnemer een persoonlijk 7 life languages profiel. In de training zullen de deelnemers uitgedaagd worden om naar zichzelf te kijken en om zich te verplaatsen in de ander. Het resultaat van de training? Door kennis van de eigen communicatievoorkeur en die van de ander leren de deelnemers effectiever te communiceren. Er ontstaat meer begrip voor de onderlinge verschillen en inzicht in hoe je elkaar kan versterken en beter kan samenwerken. Ook in combinatie met een licht outdoor programma mogelijk!

Crosstalk

Werk je samen met mensen die soms wel een andere taal lijken te spreken? Of dreigt een werksituatie op een arbeidsconflict uit te lopen? Wanneer de samenwerking met anderen niet prettig verloopt en je niet op dezelfde lijn lijkt te zitten heeft dat vaak negatieve gevolgen; zoals een hoop frustratie, stress, conflicten, mindere prestaties en vermindering van werkgeluk. Een crosstalk op basis van de life languages communicatieprofielen maakt inzichtelijk waarom er miscommunicatie ontstaat en hoe je ervoor kunt zorgen dat de werkrelatie verbetert. Je zult effectiever gaan communiceren en de resultaten boeken die je voor ogen had.

'Wat een verademing om via deze zakelijke manier de communicatietaal van onze werknemers en collega’s te leren kennen en te kunnen besturen. De manier waarop deze talen worden herkend en uitgelegd door Renate van Halen is verre weg van zweverig en werd dus door iedereen serieus genomen. De cross overs zorgen voor begrip voor elkaars denken en doen en dit versterkt het gezamenlijke doel . Wij vonden het bijzonder dat factoren zoals stress en kritiek ontvangen en vooral ook passie heel verschillend per persoon beleefd kan worden. Wij kunnen deze Life Languages zakelijk maar ook privé aanbevelen om de communicatie effectiever te laten verlopen tussen verschillende personen. Wij raden hierbij ook Renate van Halen als coach aan, omdat zij over een bijzonder verbaal vermogen beschikt om de talen met voorbeelden begrijpbaar en praktisch te kunnen uitleggen. Daarnaast beschikt zij over voldoende ervaring op werk en privé gebied om niet te theoretisch over te komen.'

Irma Nieuwenhuizen - de Schutter
Cinema Texel - CineMagnus - CineMeerse